Leirikoulukeskukset

Lapsia merellä kanotissa

Leirikoulutoimijat kartalla

Klikkaa kohdetta kartalla ja pääset tutustumaan toimijaan tarkemmin

Adventure Apes

Kuusamo

Adventure Apes
Kuusamo

Täyden palvelun leirikouluja ympäri vuoden. Leirikoulun teema ohjelmineen voidaan suunnitella yhdessä lasten, nuorten ja opettajien kanssa. Ammattitaitoiset ja innostavat elämysohjaajamme tarjoavat ryhmällenne työkalut yhdessä tekemiseen, uuden oppimiseen ja hauskanpitoon.

Ryhmäkoosta riippumatta otamme aina vain yhden ryhmän kerrallaan, jolloin leirikoulu voidaan räätälöidä juuri teille teidän aikataulunne mukaisesti. Näin takaamme myös loistavan yhteishengen ja tekemisen meiningin.

Ottakaa yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva leirikoulu!

Aholansaaren museo- ja lomakeskus

Tahko

Aholansaaren museo- ja lomakeskus
Tahko

Tule leirikouluun Aholansaareen!

Aholansaari on ympärivuotinen lomakeskus ja kulttuuriperintökohde, joka sijaitsee Pohjois-Savossa, Kuopion Nilsiässä, Tahkovuoren laskettelukeskuksen kupeessa Syväri-järvessä. Keväällä, kesällä ja syksyllä Aholansaareen pääsee kahdella 50-paikkaisella laivalla, laivamatka kestää 10-15 minuuttia. Talvella Saareen kuljetaan jäätietä pitkin.

Aholansaaressa on useiden vuosikymmenien kokemus nuorisotyöstä ja leirien järjestämisestä kaikkina vuodenaikoina. Ajan myötä tilat ja palvelut ovat muotoutuneet monenlaiselle leiritoiminnalle sopiviksi - Saaressa on kaikki valmiina unohtumatonta leirikoulua varten.

Toiminnassamme painotamme tasa-arvoista ihmisen kohtaamista ja kunnioittavaa suhdetta luontoon ja kulttuuriperintöön.

Bengtsårin leirisaari

Hanko

Bengtsårin leirisaari
Hanko

Bengtsårin leirisaari tarjoaa monipuolisen luonnon ja saaristoelämän lisäksi leirikoulua helpottavia palveluja. Saunomisen, uimisen, kalastelun, polkuveneilyn ja luonnossa vaeltelun jälkeen maistuvat herkut, nautitte ne sitten laavulla, nuotiolla tai keittokatoksessa. Merellä voitte meloa yksin, kaksin, kolmin tai 10 henkilön kanootilla ja maalla järjestää turnajaiset/jalkapallo-ottelun laajalla nurmikentällä. Benkku-veneeseen mahtuu vaikka koko luokka. Seikkailunhaluisimmat voivat meloa läheiseen Aspin saareen, yöpyä ilmassa riippuvissa teltoissa ja suorittaa ohjeistettuna erilaisia ryhmäyttäviä tehtäviä.

Eerikkilän urheilupuisto

Tammela

Eerikkilän urheilupuisto
Tammela

Leirikoulu Eerikkilässä on jokaisen ikiliikkujan ja luonnonystävän unelmakohde!

Go Vuokatti

Vuokatti

Go Vuokatti
Vuokatti

LEIRIKOULU – YKSI KOULUAJAN ODOTETUIMMISTA TAPAHTUMISTA!

Vihdoin on leirikoulun aika! Mutta mitäs kivaa yhdessä tekemistä sitä keksittäisiin?

Go Vuokatin aktiviteetit sopivat kaiken ikäisille koululaisille aina alakoulusta aikuisopiskelijoihin!

Ohjelmiimme mahtuu koko luokka kerralla ja hauskanpito on taattu!

Hauhon Lomakeskus

Hauho

Hauhon Lomakeskus
Hauho

Lasten Kesä ry:n omistama Hauhon Lomakeskus soveltuu erinomaisesti leirikoulujen tarpeisiin. Tarjoamme täysihoidon ja monipuolisen ohjelman leirikoululuokille edullisesti.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Heinäkallion leirikoti

Kalajoki

Heinäkallion leirikoti
Kalajoki

Heinäkallion leirikoti Kangasalla tarjoaa erinomaiset puitteet leirikouluille ja erilaisten retkien majoituspaikaksi. Sijainti keskellä maalaismaisemaa lähellä Tamperetta tarjoaa hyvät mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin.

Heinäkalliolla on helppo olla. Ryhmänne saa aina käyttöönsä koko leirikodin. Henkilökuntamme huolehtii ruokatarjoiluista ja rantasaunan lämmityksestä. Koululuokan kokoiselle ryhmälle löytyy useita eri majoitusvaihtoehtoja, otamme kerrallaan vain yhden ryhmän.

Ole yhteydessä, niin teemme tarjouksen juuri teidän toivomastanne kokonaisuudesta!

Hostel Suomenlinna

Helsinki

Hostel Suomenlinna
Helsinki

Suomenlinnan ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa historian havinaa 1700-luvulta lähtien, palan kaunista saaristoluontoamme sekä ennen kaikkea turvallisen ympäristön leirikoulun pitämiselle. Teemoinamme korostuvat Itämeri ja saaristoluonto, historia sekä ryhmätoiminnan ja yhteistyötaitojen kehittäminen. Suomenlinna C9, 00190 Helsinki Finland

Idän Leirikoulu

Ilomantsi

Idän Leirikoulu
Ilomantsi

Koe itäinen luonto aidoimmillaan!

Täydenpalvelun leirikouluohjelmat Ilomantsissa.Tervetuloa!

Ilolan Maatilamatkailu

Metsäkansa

Ilolan Maatilamatkailu
Metsäkansa

Ilolan maatilamatkailu on toimiva maatila. Maatilallamme toimii myös SRL:n hyväksymä Ilolan Ratsastuskoulu.

Maatilamatkailua maatilallamme on ollut vuodesta 1983, ja leirikouluja myös vuosikymmenten saatossa useita.

Järjestämme erilaisia ohjelma ja aktiviteetteja ryhmille.  Pienen matkan päästä tilaltamme löytyy metsämaja, jonne voi lähteä metsäretkelle eväiden kera, sekä monia mielenkiintoisia vierailukohteita lähialueella.

Tampereelta ja Hämeenlinnasta matkaa puolisen tuntia, Helsingistä/Turusta/Lahdesta/Jyväskylästä parin tunnin ajomatka. Palvelukielenämme myös englanti!

Koivuniemen Herran Farmi

Merikarvia

Koivuniemen Herran Farmi
Merikarvia
Tekemällä oppimista yhdestä yöstä koko viikkoon. Mukaansatempaavien toimintajaksojen teemat ”lehmänlypsystä melonnalle ja omille metsän tulille”. Tai talviajassa kokeilemaan avantokelluntaa tai potkukelkkasafaria.

Koli Freetime

Koli

Koli Freetime
Koli

Koli Freetime tarjoaa lämminhenkisen ja kotoisan tunnelman leirikouluille. Mukavat majoitustilat, hyvää omassa keittiössä tehtyä kotiruokaa ja paljon tilaa temmeltää. Aivan kulman takana on Kolin kansallispuisto, jossa pääsette kokemaan Suomen kauneimman kansallismaiseman, Kolin upean luonnon ja kulttuurihistorian. Kolin kattavaa retkeilyreitistöä hyödyntäen pääsette tutustumaan kansallispuiston huikean luonnon tarjoamiin elämyksiin.

Koli ja sen lähiympäristö tarjoaa myös aktiivisempaa menoa mm.

  • luolaseikkailuja
  • koskenlaskua
  • laskettelua ja hiihtoa
  • lumikenkäilyä ja huskyajeluja

Edulliset kokonaisratkaisut, jotka sopivat leirikoulujen budjetille!

Korpirauhan Leirikeskus

Siuntio

Korpirauhan Leirikeskus
Siuntio

Siuntiossa sijaitseva Korpirauhan leirikeskus tarjoaa upeat puitteet niin leirikoulujen kuin muidenkin tilaisuuksien järjestämiseen luonnon rauhassa järven rannalla.

Leirikeskuksessa on hyvätasoista majoitustilaa noin 80 henkilölle, ruokailu-, kokous- ja saunatilat, ulkopelivälineitä ja kanootteja, sekä puitteet retkeilyyn luonnonsuojelualueella.

Leirikeskuksen keittiö loihtii maittavan ruuan ryhmälle aamusta iltaan. Lähimetsän telttailukatoksilla on mahdollisuus järjestää ulkoilmaleiri isommallekin porukalle. Metsän ympäröimä Korpirauhan leirikeskus soveltuu monenlaiseen leirikäyttöön ympäri vuoden.

Tervetuloa tutustumaan!

Kuortaneen Urheilupuisto

Kuortane

Kuortaneen Urheilupuisto
Kuortane

Sataa tai paistaa – Kuortaneella riittää aina tekemistä!

Kuortane Olympic Training Center eli tuttavallisemminKuortaneen Urheiluopisto on urheilun, liikunnan ja hyvinvoinnin keskus keskellä Suomea! Kansainvälinen tunnelma, rennon sporttinen ilmapiiri sekä urheilunrehti henki näkyy ja tuntuu alueella.

Kuortaneen Urheiluopistolla vietät monipuolisimmatleirikoulut ja luokkaretket mihin vuoden aikaan tahansa. Jousiammuntaa, melontaa, suppailua, lumikenkäretki, temppuilua, kiipeilyä… Valittavissa jo lähes 70 lajia ja valikoima uudistuu jatkuvasti! Monipuolisten aktiviteettienlisäksi Kuortaneen Urheiluopisto tarjoaa laadukasta majoitusta, terveellistä oman keittiön valmistamaa ruokaa sekä ammattitaitoiset ohjaajat lajiin kuin lajiin!

 

Kyyjärvi Camping

Kyyjärvi

Kyyjärvi Camping
Kyyjärvi

Kyyjärvi Camping on pohjoisen Keski-Suomen matkailu- ja kulttuurikarkki. Tarjoamme luonnon helmassa huikeat puitteet ainutlaatuiseen kesän viettoon. Cämppärin poppoo kutsuu sinut nauttimaan Suomen suvesta, tervetuloa meille kylään!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Leirikoulu Metsätähti

Naantali

Leirikoulu Metsätähti
Naantali

Leirikoulut ainutlaatuisissa Turun saariston maisemissa. Leirikoulu Metsätähden ohjelmassa voi olla jännittävä meripelastusharjoitus, käden taitoja kehittävää askartelua ja takomista, liekkien siivittämä palonsammutusharjoitus, seikkailullinen vesistön ylitys omatekoisella välineellä, hyödyllinen ensiapukurssi, suosittua geokätköjen etsintää, huimaa jyrkännelaskeutumista ja opettavainen ympäristökoulu. Ja jopa kansanperinnettä ja myös ripaus saariston historiaa.

Jokaisena iltana tarjolla on saunan, uinnin ja tynnyrikylpyjen lisäksi ohjaajiemme järjestämää ohjelmaa nuotiolla, joka voi olla joskus yllättävääkin räiskäleineen ja tikkupullineen. Myös hauskat pelit, leikit, kilpailut ja tarinat kuuluvat sekä pitempiin että lyhyempiin leirikouluviikkoihin samoin kuin veneilykin.

Seikkailu ja elämykset saariston luonnon ympäröimänä vahvistavat ‎ryhmähenkeä ja itsetuntoa. Samalla myös opitaan vaikka mitä!

Leirikoulu Virossa

Viro

Leirikoulu Virossa
Viro

Koe kouluvuoden kohokohta leirikoulussa Virossa!

Viro tarjoaa leirikoululaisille monipuoliset ja mielenkiintoiset kohteet retkeillä luonnossa, harrastaa liikuntaa seikkailu- ja vesipuistoissa, tutustua historiallisiin linnoihin, linnoituksiin ja kartanoihin, osallistua työpajoihin ja tutustua samalla uuteen kulttuuriin.

Kohteina ovat:

  • Tallinna
  • Pohjois- ja Itä-Viro
  • Länsi-Viro
  • Etelä-Viro

Unohtumaton leirikoulu ulkomailla, vain kivenheiton päässä Suomesta!

Tutustu valmisvaihtoehtoihin tai räätälöimme juuri sinun luokallesi sopivan leirikoulumatkan.

Liikuntakeskus Pajulahti

Nastola

Liikuntakeskus Pajulahti
Nastola

Vietä huima, toiminnallinen leirikoulu Liikuntakeskus Pajulahdessa ja kruunaa se Seikkailupuistossamme. Voit valita liikuntalajit itse suoraan liikuntapalvelutarjonnastamme tai ottaa helposti valmiin pakettimme. Leirikoulu Pajulahdessa on ehdottomasti lukuvuoden hauskin juttu, joka jättää iloisia muistoja sekä oppilaiden että opettajien mieleen.

Lohirannan Leirikeskus

Lohja

Lohirannan Leirikeskus
Lohja

Lohirannan leirikeskus Lohjalla tarjoaa upeat puitteet leirikouluille ja koulujen ryhmäytymispäiville vain tunnin matkan päässä Helsingistä. Tunnelmalliseen majoitusrakennukseen mahtuu kerrallaan 45 majoittujaa ja leirikeskuksen ympäristö mahdollistaa isompienkin ryhmien kokoontumisen tai aktiivisen päivän vieton saunavuoroineen. Leiripaketteihin sisältyy aina täysihoito.

Lomakeskus Pukkila

Visuvesi

Lomakeskus Pukkila
Visuvesi

Lomakeskus Pukkila – lähempänä seikkailua!

Lomakeskus Pukkila sijaitsee Ruuhijärven rannassa Helvetinjärven kansallispuiston kyljessä. Erähenkeä, seikkailua, ryhmäytymistä. Räätälöimme toiveidenne mukaisen leirikoulun laajasta ohjelmatarjonnasta. Lomakeskuksessa on nykyaikaiset majoitustilat mukavuuksineen ja aktiviteetteineen. Jos oikein seikkailuttaa, voitte yöpyä Pirkanmaan isoimmassa kodassa tai tehdä yöretken kansallispuistoon teltalla. Lue lisää nettisivuilta!

Luontokoulu Tikankolo

Harjavalta

Luontokoulu Tikankolo
Harjavalta

Luontokoulu Tikankolo tukee ja palvelee ympäristö- ja luontotoiminnan, ympäristökasvatuksen ja kestävän kehityksen kasvatuksen tehtävissä. Palveluja on saatavilla muutamasta tunnista yhden tai useamman päivän kestäviin luonto- ja leirikoulupäiviin.

Luontokoulu Tikankolon toiminnan tavoitteena on tukea tulevaisuuden kannalta välttämätöntä ympäristötietoisuuden lisäämistä. Toiminnan sisällön johtavana ajatuksena on tunnetasolla vaikuttavien, positiivisten luontokokemusten tarjoaminen kullekin ikäryhmälle sopivalla toiminnallisella tavalla ja tätä kautta tapahtuva luontoarvojen välittäminen.

Luontokoulu Tikankolon yrittäjänä teen yhteistyötä Kokemäellä Pitkäjärven rannalla sijaitsevan Pitkäjärven Vapaa-ajankeskuksen yrittäjän kanssa. Tuo paikka tarjoaa erinomaiset puitteet leiripäivien ja -koulun järjestämiseen. Itse vastaan järjestettävästä luontopainotteisesta ohjelmasta ja sen sisällöstä.

Majoitus & Kalastus Vonkale Oy

Suolahti

Majoitus & Kalastus Vonkale Oy
Suolahti

Majoitus & Kalastus Vonkale sijaitsee kirkas- ja puhdasvetisen Keitele-järven rannalla. Yritystämme luotsaa ammattitaitoinen kalastusopas apunaan opetus- ja kasvatusalan ammattilainen ja pitkän linjan kalastaja. Leirikouluihimme kuuluukin jokaiselle leiriläiselle päivittäin jokin kalastukseen liittyvä aktiviteetti sekä toinen ulkona luonnossa tapahtuva aktiviteetti. Pihamaalla asustavat kanikaverukset ja metsikössä laiduntavat kesäisin lampaat. Luontopolun varrella laavussa tai kodassa voit nauttia tulilla olosta.

Majoitus tapahtuu viihtyisissä mökeissä, rantasauna ja palju lämpiävät leiriläisille joka ilta. Matalan rannan tuntumassa on hyvä harjoitella uusia taitoja kajakeilla tai soutuveneillä. Tarjoamme hyvää kotiruokaa, joka päivä myös jossain muodossa kalaa. Kalastusaiheiset leirikoulumme toteutetaan avoveden aikana toukokuun alusta syyskuun loppuun.

Nuorisokeskus Ankkapurha

Anjala

Nuorisokeskus Ankkapurha
Anjala

Ankkapurhan alueen historiallinen miljöö ja vieressä virtaava Kymijoki luovat Nuorisokeskus Ankkapurhalle sen omaleimaisuuden. Keskuksen pihapiirissä uusi ja vanha sekoittuvat sopivasti kuten ohjatussa ohjelmatarjonnassakin, jossa yhdistyvät seikkailu, historia ja luonto. Ohjattujen ohjelmien painopisteitä ovat Kymijoki lähiympäristöineen, Anjalan kulttuurihistoria, seikkailukasvatukselliset metodit, draama sekä kestävät elämäntavat. Ankkapurha tarjoaa yösijan 140 henkilölle.

Nuorisokeskus Hyvärilä

Nurmes

Nuorisokeskus Hyvärilä
Nurmes

Me rakennamme leirikoulut oppimisen näkökulmasta ja kannustamme oppilaita uskomaan omiin kykyihinsä.Tärkeää on, että kaikki pääsevät vaikuttamaan ohjelmaan. Leivomme ohjelman yhdessä luokan oppilaiden, opettajan ja Hyvärilän nuorisoemännän kesken. Hyvärilä on yksi Suomen suosituimmista leirikoulukeskuksista. Erittäin monipuoliset aktiviteetit sisällä ja ulkona ovat vahvuutemme. Pihapiirimme on täynnä tekemistä, mutta meiltä pääsee nopeasti vaikka Kolin kansallismaisemiin tai koskenlaskun tyrskyihin Ruunaan retkeilyalueelle.

Olemme yksi Suomen 9 nuorisokeskuksesta.


Nuorisokeskus Marttinen

Virrat

Nuorisokeskus Marttinen
Virrat

Nuorisokeskus Marttisen leirikoulujen painopiste on ympäristö-, seikkailu- ja kulttuuriperintökasvatuksessa.Näin pyrimme herättämään perinteen arvostusta, vahvistamaan luontosuhdetta sekä tukemaan nuorten identiteetin kehittymistä.

Ohjaajina toimivat Marttisen omat nuorisotyön ammattilaiset tai vahvan ammattitaidon omaavat yhteistyökumppanimme. Marttinen on yksi Suomen kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista. Perustehtävämme on tukea nuorten kasvua ja kehitystä. Pedagogisen osaamisen ja toiminnallisten menetelmien kautta nuoret saavat meiltä hyödyllisiä kokemuksia yksin ja ryhmässä toimimisesta. Yhteishengen muodostuminen, ongelman ratkaisu porukalla ja itsensä voittaminen ovat muutamia niistä ainutlaatuisista asioista, joihin meillä tähdätään. Lue lisää nettisivuilta!

Nuorisokeskus Metsäkartano

Rautavaara

Nuorisokeskus Metsäkartano
Rautavaara

Ympäri vuoden legendaarisia riemuhaasteita Metsiksellä!

Metsäkartanolla luonto ottaa syleilyynsä heti ulko-ovelta. Tekemistä riittää vuoden ympäri, säällä kuin säällä. Löytyy seikkailua, luonnon tutkailua, taiteen tekemistä tai monipuolista liikuntaa. Asiakkaita palvelee iloinen ja osaava henkilökunta sekä tottuneesti lasten kanssa työskentelevät nuorisotyön ammattilaiset.

Nuorisokeskus Piispala

Kannonkoski

Nuorisokeskus Piispala
Kannonkoski

Tervetuloa Suomen suosituimpaan leirikoulukeskukseen kaikkina vuodenaikoina!

Nuorisokeskus Vasatokka

Inari

Nuorisokeskus Vasatokka
Inari

Arktisen luonnon ja saamelaiskulttuurin ympäröimä Vasatokka lumoaa jokaisen leirikoululaisen.

Peräpohjolan Opisto

Tornio

Peräpohjolan Opisto
Tornio

Peräpohjolan Opisto sijaitsee Ruotsin rajan välittömässä läheisyydessä, Tornionjoen rannalla. Opiston kaunis miljöö luo mahtavat puitteet ikimuistoisen leirikoulun järjestämiseen niin syksyllä, talvella kuin myös keväällä. Olemme ohjausalan ammattilaisia yli 40 vuoden kokemuksella. Luomme ryhmällenne aktiviteetteja pursuavan leirikoulupaketin toiveidenne pohjalta. TULE, NÄE ja KOE!

Pörkenäsin Leirikeskus

Jakobstad

Pörkenäsin Leirikeskus
Jakobstad

Lägerskolan är skräddarsydd enligt era önskemål. Oftast jobbar vi kring olika teman, bl.a. äventyr i skogen, hantverk, matlagning utomhus och övernattning i vindskydd. På lägerområdet finns friluftsaktiviteter, eldstäder och naturstig. Till ert förfogande har ni kompasser och annan rekvisita för lyckade turer i skog och mark. Vi samarbetar med olika natur- och friluftsguider för att göra ert besök på Pörkenäs lärorikt och givande.

Leirikoulut Järjestetään aina teidän toiveiden mukaisesti. Järjestämme usein leirikouluja erilaisilla teemoilla, esim. Metsässä seikkaillen tai käsitöihin tai ruoanlaittoon perehtyen.  Leirialueelta löytyy esterata, takat ja luontopolkuja. Käytettävissäsi on kompassit ja muut tarvikkeet menestyksekkääseen kävelyyn metsässä. Leirikouluviikko voi sisältää myös veneretkiä Mässkärille, kokemuksia 1700-luvun puutarhassa, seikkailuja vanhoilla maatiloilla, maatilojen ja minkkitarhojen vierailuja, opastettuja kierroksia Topeliuksen Kuddnäsissa tai Runebergin jalanjäljissä Pietarsaaressa.

Riihon Majatalo

Keuruu

Riihon Majatalo
Keuruu

Riihon Majatalo tarjoaa seikkailua maaseudun rauhassa villin luonnon keskellä. Meillä on pitkät perinteet lasten ja nuorten leirien järjestämisessä.

Riihon Majatalossa pääset nauttimaan leirikoulusta juuri oman ryhmäsi kanssa. Leirikoulujen aikana meillä ei ole muita vieraita, joten kaikki tilat ovat leiriläisten käytössä. Kaikki raaka-aineet pyrimme ostamaan mahdollisimman läheltä ja tutuilta tuottajilta. Majoittuminen tapahtuu kahdessa eri rakennuksessa, jotka ovat samassa pihapiirissä. Vuodepaikkoja on 45 hengelle. Käytössänne on kaksi saunaa, joten lähes koko leiri mahtuu yhdellä kerralla saunomaan ja uimaan.

Riihon Majatalo on yllättävän lähellä, sillä Tampereelle on matkaa reilu tunti ja Jyväskylään tunti.

Tulette viihtymään, oppimaan ja nauttimaan olostanne!

Saimaa Geopark Leirikoulu

Lappeenranta

Saimaa Geopark Leirikoulu
Lappeenranta

Saimaa Geopark -leirikoulussa opitaan monipuolisesti geologiasta, luonnosta, metsästä ja historiastailoisesti liikkuen mukavien aktiviteettien avulla. Leirikoulussa pääset tutustumaan jääkauden jälkiinSaimaalla, luonnon ja metsien merkitykseen Suomelle sekä alueen kulttuuri- ja sotahistoriaan. Leirikoulusijaitsee Lappeenrannassa, Saimaa UNESCO Global Geoparkin muinaisuomakohteella.

Santasport Lapin Urheiluopisto

Rovaniemi

Santasport Lapin Urheiluopisto
Rovaniemi

Santasport Lapin Urheiluopiston ainutlaatuinen ympäristö Ounasvaaran luonnon ympäröimänä tarjoaa upeat mahdollisuudet leirikoululle! Lukemattomat liikuntamahdollisuudet niin sisällä kuin ulkona ympäri vuoden takaavat unohtumattomia kokemuksia ja loistavan oppimisympäristön.

Meiltä löytyy monipuolisten ohjattujen aktiviteettien lisäksi laadukkaat majoitusvaihtoehdot, oma ravintola sekä ammattitaitoiset ohjaajat, joten täyden palvelun paketti on helppo toteuttaa. Erityisen tärkeänä pidämme yhteisöllisyyttä, turvallisuutta ja monipuolisia oppimiskokemuksia.

Santasportin sijainnin ansiosta, vain parin kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta, voi leirikouluohjelmaan helposti lisätä kulttuurikohteita, kuten Arktikumin, Pilkkeen tai Korundin. Joulun tunnelmaan on mahdollista päästä vuoden ajasta riippumatta, sillä Joulupukin pajakylä Napapiirillä on vain 15 minuutin ajomatkan päässä.

Tervetuloa Santasportille viettämään iloista leirikoulua! Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopiva ohjelma!

Skärgårdsskolan Saaristokoulu

Houtskär

Skärgårdsskolan Saaristokoulu
Houtskär

Skärgårdsskolan är ett kurscentrum i Houtskär som erbjuder skräddarsydda lägerskolor i fantastisk miljö. Vi erbjuder bland annat besök på skärgårdsmuseum, båtutflykt, skogsvandring med fältlunch, besök på fårfarm, fiske, bastubad, god mat och skärgårdsidyll.

I skärgårdsskolan finns plats för upp till 150 personer och många olika salar som kan tillämpas för undervisning eller andra aktiviteter. Hör av er så diskuterar vi mera.

Saaristokoulu on kurssikeskus Houtskarissa, joka tarjoaa räätälöityjä leirikouluja upeassa ympäristössä. Tarjoamme mm. vierailun saaristomuseoon, veneretken, metsäretken kenttälounaalla, vierailun lammastilalla, kalastusta, saunan, hyvää ruokaa ja kauniin saaristoidyllin.

Saaristokoulussa on tilaa jopa 150 hengelle ja useita erilaisia saleja, joita voidaan käyttää opetukseen tai muuhun toimintaan.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Solvallan urheiluopisto

Espoo

Solvallan urheiluopisto
Espoo

Solvalla idrottsinstitutSolvalla idrottsinstitut – lägerskolor med rörelseglädje i Esbo Noux!

Vi ordnar allt från aktivitetsdagera till flera dagars lägerskolor året runt. Lägerskolorna inkluderar helpension med logi samt ledarledda aktiviteter. Vi skräddarsyr också paket enligt önskemål.Vi är ett svenskspråkigt idrottsinstitut och alla aktiviteter och tjänster kan fås på svenska, finska eller engelska. Våra idrottsledare deltar aktivt i lägerskolorna och leder aktiviteterna. Till våra populäraste aktiviteter hör paddling, bågskytte och olika motionsaktiviteter.

Läs mer: www.folkhalsan.fi/idrottslagerskola

Solvallan urheiluopistoSolvallan urheiluopisto - liikunnallisia leirikouluja Espoon Nuuksiossa!Meillä on mahdollista järjestää aina yhden päivän aktiviteettipäivistä usean päivän leirikouluun ympäri vuoden. Leirikouluihin sisältyy täysihoito majoituksella sekä ohjattuja aktiviteetteja. Teemme myös räätälöityjä paketteja asiakkaan toiveiden mukaan.

Olemme ruotsinkielinen urheiluopisto ja kaikki aktiviteetit ja palvelut saa ruotsiksi, suomeksi tai englanniksi. Liikuntaneuvojamme ovat aktiivisesti mukana leirikouluissa ohjaamassa aktiviteettejä. Suosituimpia aktiviteettejä on melonta, jousiammunta ja erilaiset liikunta-aktiviteetit.

Lue lisää: www.folkhalsan.fi/fi/liikuntaleirikoulu

Suomen Latu Kiilopää

Saariselkä

Suomen Latu Kiilopää
Saariselkä

Majoitu kansallispuiston kupeessa, syö hyvin, rentoudu savusaunassa ja ulkoile tunturiluonnossa!

Suomen Urheiluopisto

Vierumäki

Suomen Urheiluopisto
Vierumäki

Vierumäki on turvallinen ja luonnonläheinen paikka leirikoululle. Uskomattoman monipuoliset liikuntamahdollisuudet tarjoavat tekemistä kaikkeen makuun – ja mihin vuodenaikaan tahansa! Valitse vaikka jousiammuntaa, seikkailua Flowparkin kiipeilyradoilla, ratsastusta issikoilla, frisbeegolfia, luistelua, yleisurheilua, parkouria tai illanviettoa rantasaunoilla. Meillä ei taatusti tule tylsää!

Tanhuvaara Urheiluopisto & Sport Resort

Savonlinna

Tanhuvaara Urheiluopisto & Sport Resort
Savonlinna

Tanhuvaara Sport Resort tarjoaa palvelut aktiivilomailijoille ja vapaa-ajan liikkujille ja Tanhuvaaran Urheiluopisto laadukkaat puitteet urheilijoille sekä liikunta-alan opiskelijoille Savonlinnassa Itä-Suomen kauniissa järvimaisemassa.

Ungdomscentral Villa Elba

Kokkola

Ungdomscentral Villa Elba
Kokkola

Aitoja hetkiä Villa Elbassa

Lämpimästi tervetuloa Nuorisokeskus Villa Elbaan nauttimaan merellisistä seikkailuista! Villa Elba on täyden palvelun paikka, josta saat  tarpeisiisi sopivan ohjelman, majoituksen ja ruokailun.

Urheiluopisto Kisakeskus

Raasepori

Urheiluopisto Kisakeskus
Raasepori

Jousiammunta, seinäkiipeily, kinball, sisäkurling, pickleball, frisbeegolf, leiriolympialaiset… Kisakeskuksessa voit järjestää ikimuistoisen leirikoulun. Innostava, joustava ja monipuolinen ohjelma tarjoaa elämyksiä jokaiselle.

Lue lisää ja pyydä tarjous!

Vaara Sport

Kontiolahti

Vaara Sport
Kontiolahti

Vaara Sport tarjoaa täyden palvelun leirikouluja ympäri vuoden hieman erilaisessa ympäristössä. Vaara Sport sijaitsee Kontiorannan entisellä varuskunta-alueella, Höytiäisen rannalla upeissa maisemissa. Paikka on historiallinen, ja meillä pääsee kokemaan kasarmi tunnelmaa.

Tilamme soveltuvat monenlaiseen leirikoulu toimintaan.  Petipaikkoja on jopa 70 henkilölle.

Ihana emäntä loihtii maittavat ja monipuoliset ruuat aamusta iltaan. Käytämme puhtaita, mahdollisimman lähellä tuotettuja raaka-aineita. Ruokaa on aina riittävästi ja ateriat rytmitetään aikatauluihin sopivaksi. Ruokamme on konstailematonta kotiruokaa, erityistoiveet huomioiden.

Yhteistyökumppaneidemme kautta mahdollista saada erilaisia aktiviteetteja aina erätaidoista kalastukseen, talviurheilulajeja tai vaikka taukojumppaa. Kesäkaudella käytössä mm. sup-lautoja sekä kanootteja.

Tervetuloa tutustumaan ja viettämään paras leirikoulu!

Ähtärin Eläinpuisto

Ähtäri

Ähtärin Eläinpuisto
Ähtäri

Monipuolisia elämyksiä, seikkailua ja luontoa. Näe Ähtäri Zoossa asuvat uhanalaiset Isopandat sekä tutustu Zoo Farmin eläimiin. Ähtäri Zoossa on yli 50 eläinlajia.

Herkullinen, terveellinen ja lapsille räätälöity Mesibuffet pitää nälän loitolla ja kruunaa kivan päivän.

Zoo-kierroksen, Pandatalon ja Farmin lisäksi kylpylä, keilaus, Flowpark tai toiminnalliset ohjelmat - valitse mielesi mukaan!

Leirikoulukeskukset

Tutustu täällä jäsenkeskuksiimme ja löydä sinua lähin leirikoulukeskus! Kaikki jäsenemme tarjoavat majoitus- ateria ja ohjelmapalveluita leirikouluryhmille.