Lägerskolcentraler

__wf_reserverad_ärva

Lägerskolecentraler på kartan

Klicka på lägercentraler på kartan så kan du bekanta dig närmare.

__wf_reserverad_ärva

Adventure Apes

Kuusamo

Adventure Apes
Kuusamo

Full-service lägerskolor under hela året. Temat för lägerskolan med dess program kan utformas tillsammans med barn, ungdomar och lärare. Våra professionella och inspirerande erfarenhetsguider ger ditt team verktygen för att arbeta tillsammans, lära sig nya saker och ha kul. Vinteraktiviteter som snöskovandring, pulka, skidåkning, iglobyggnad och sova i en igloo (!) , är våra absoluta favoriter, men vi kommer också gärna att organisera vilda middagar med eldutmaningar, lära dig överlevnadsfärdigheter och bygga hyddor eller färjor med dig där vi kommer att ge oss ut på ett äventyr till den största våren i Europa vid Kitkasjön.

Vårt pensionat, som nyligen har renoverats till en gammal byskola, har sex sovrum med totalt 29 bäddar. Varje rum har egen toalett och dusch. Vi har ett eget kök där vår personal tryllar fram god ”hemlagad” lägermat tre gånger om dagen för välsmakande snacks utan att glömma.

Vår atmosfäriska matplats förvandlas omedelbart till ett multifunktionellt utrymme, vilket är bekvämt för grupparbete, bakningssessioner eller brädspelkvällar. Vi har också ett stort gym där vi spelar bollspel, organiserar ett stadskrig eller kopplar av i slutet av en actionfylld dag med utomhusaktiviteter. Vår vedeldade bastu är alltid varm på kvällarna och i vårt hem kan du värma upp dig i lugn och ro. Oavsett gruppstorlek tar vi alltid bara en grupp åt gången, så lägerskolan kan skräddarsys just för dig enligt ditt schema. På så sätt garanterar vi också en stor känsla av samhörighet och ett sätt att göra saker.

Kontakta oss så designar vi en lägerskola just för dig!

__wf_reserverad_ärva

Aholansaari museum och semesterort

Tahko

Aholansaari museum och semesterort
Tahko

Kom till lägerskolan i Aholansaari!

Aholansaari är en året-runt-semesterort och kulturarv som ligger i norra Savolax, i Nilsiä, Kuopio, nära skidorten Tahkovuori vid sjön Syvari. På våren, sommaren och hösten når du Aholansaari med två 50-sitsiga fartyg, båtresan tar 10-15 minuter. På vintern transporteras ön längs isvägen.

Aholansaari har flera decennier av erfarenhet av ungdomsarbete och lägerarrangemang under alla årstider. Med tiden har faciliteterna och tjänsterna blivit lämpliga för ett brett utbud av lägeraktiviteter - ön har allt redo för en oförglömlig lägerskola.

I vår verksamhet betonar vi ett jämlikt mänskligt möte och en respektfull relation till natur och kulturarv.

__wf_reserverad_ärva

Boende & Fiske Vonkale Oy

Suolahti

Boende & Fiske Vonkale Oy
Suolahti

Boende & Fiske Vonkale ligger vid stranden av det klara och rena vattnet sjön Keitele. Vårt företag guidas av en professionell fiskeguide assisterad av en pedagogisk och pedagogisk professionell och en långlinjefiskare. Våra lägerskolor inkluderar för varje husbil en daglig aktivitet relaterad till fiske, samt en annan aktivitet som äger rum utomhus i naturen. Kaniner bor på gården och får betar i skogen under sommaren. Längs naturstigen i en lutning eller i en stuga kan du njuta av att vara i eld.

Boende sker i mysiga stugor, en strandbastu och en bubbelpool som värms upp för campare varje kväll. Nära den grunda stranden är det bra att träna nya färdigheter på kajaker eller roddbåtar. Vi erbjuder god hemlagad mat, varje dag också i någon form av fisk. Våra lägerskolor med fisktema genomförs under öppet vatten från början av maj till slutet av september.

__wf_reserverad_ärva

Campön Bengtsår

Hangö

Campön Bengtsår
Hangö

Förutom den mångsidiga naturen och ölivet erbjuder Bengtsår Camp Island tjänster som underlättar lägerskolan. Efter bastu, bad, fiske, trampbåt och vandring i naturen kan du smaka på delikatesserna, oavsett om du njuter av dem i en lutning, på lägerelden eller i en soppbod. Till sjöss kan du paddla ensam, i en två-, tre- eller 10-personers kanot och på land ordna en joust/fotbollsmatch på en bred gräsplan. Benkku-båten rymmer även en hel klass. De mest äventyrliga kan paddla till den närliggande ön Aspin, övernatta i tält upphängda i luften, och slutföra en mängd olika teambuilding-uppgifter när de instrueras.

__wf_reserverad_ärva

Danger Sport

Kontiolahti

Danger Sport
Kontiolahti

Danger Sport erbjuder fullservice lägerskolor under hela året i en något annorlunda miljö. Vaara Sport ligger i det tidigare garnisonsområdet Kontioranta, vid Höytiäinens strand, i fantastiska landskap. Platsen är historisk, och vi får uppleva kaserns atmosfär.

Våra anläggningar är lämpliga för ett brett utbud av lägerskolans aktiviteter. Vårt boende har investerats i en särskilt bra säng och det finns bäddar för upp till 70 personer. I våra gemensamma utrymmen har vi flera mötesrum som också lämpar sig för grupparbete, snyggt delade toalett- och duschrum för män och kvinnor samt ett spel- och fritidsrum. Dessutom finns tvättmaskiner, torkmöjligheter och gratis Wi-Fi.

Den underbara värdinnan framkallar välsmakande och varierade rätter från morgon till kväll. Vi använder rena råvaror, producerade så nära som möjligt. Det finns alltid tillräckligt med mat och måltiderna rytmas för att passa scheman. Vår mat är osofistikerad hemlagad. Vi skräddarsyr maten enligt villkoren för din grupp och med särskilda behov i åtanke.

Genom våra partners är det möjligt att ha en mängd olika aktiviteter som sträcker sig från färdigheter till fiske, vintersport eller till och med en paus. Under sommarsäsongen använder vi bland annat SUP-brädor och kanoter. Vaara Sport gör det enkelt att göra olika dagsutflykter, till exempel Joensuu (ca 15 min bilresa) eller Koli (ca 45 min bilresa). Dessutom finns många andra platser värda att utforska bara en kort bilresa bort.Vaara Sport har stora möjligheter till natur och sportaktiviteter.

Välkommen att lära känna och umgås med den bästa lägerskolan!

__wf_reserverad_ärva

Eerikkilä idrottspark

Tammela

Eerikkilä idrottspark
Tammela

Lägerskolan i Eerikkilä är drömmen för alla vandrare och naturälskare.

__wf_reserverad_ärva

Finlands idrottsinstitut

Vierumäki

Finlands idrottsinstitut
Vierumäki

Vierumäki är en trygg och naturlig plats för en lägerskola. Otroligt varierade träningsalternativ erbjuder saker att göra för alla smaker - och när som helst på året! Välj mellan bågskytte, äventyr på Flowparks klätterled, ridning, frisbeegolf, skridskoåkning, friidrott, parkour eller en utekväll i strandbastun... Vi är garanterade att inte bli uttråkade!

__wf_reserverad_ärva

Go Vuokatti

Vuokatti

Go Vuokatti
Vuokatti

LÄGERSKOLA — EN AV DE MEST EFTERLÄNGTADE HÄNDELSERNA UNDER SKOLPERIODEN!

Äntligen dags för lägerskola! Men vad skulle vara kul att göra tillsammans?

Go Vuokatti aktiviteter passar skolbarn i alla åldrar, från grundskola till vuxna elever!

Våra program rymmer en hel klass på en gång och kul garanteras!

__wf_reserverad_ärva

Hauhon Semesteranläggning

Hauho

Hauhon Semesteranläggning
Hauho

Hauhon Lomakeskus, som ägs av Barnsommarföreningen, passar perfekt för lägerskolornas behov. Vi erbjuder helpension och varierat program för lägerskoleklasser till låg kostnad.

__wf_reserverad_ärva

Heinäkallio lägerhem

Kalajoki

Heinäkallio lägerhem
Kalajoki

Heinäkallio lägerhus i Kangasa erbjuder en utmärkt miljö för lägerskolor och boende för olika utflykter. Läget mitt på landsbygden nära Tammerfors erbjuder goda möjligheter till olika aktiviteter.

Det är lätt att vara på gräsklippen. Din grupp kommer alltid att ha tillgång till hela lägerhemmet. Vår personal tar hand om matserveringen och uppvärmningen av strandbastun. Det finns flera olika boendealternativ tillgängliga för en grupp lika stor som en skolklass, vi tar bara en grupp åt gången.

Hör av dig så kommer vi att erbjuda dig exakt det paket du vill ha!

__wf_reserverad_ärva

Hostel Suomenlinna

Helsingfors

Hostel Suomenlinna
Helsingfors

Sveaborgs unika omgivningar erbjuder historia från 1700-talet, en bit av vår vackra skärgårdsnatur och framför allt en trygg miljö för att hålla en lägerskola. Våra teman belyser Östersjöns och skärgårdens natur, historia och utveckling av gruppaktiviteter och samarbetskunskaper.Sveaborg C9, 00190 Helsingfors Finland

__wf_reserverad_ärva

Idrottsanläggningen Pajulahti

Nastola

Idrottsanläggningen Pajulahti
Nastola

Tillbringa en svindlande, funktionell lägerskola på Idrottscentret Pajulahti och kröna den i vår äventyrspark. Du kan välja sporten själv direkt från vårt erbjudande om sporttjänster eller enkelt ta vårt färdiga paket. Lägerskolan i Pajulahti är definitivt det roligaste under läsåret, vilket lämnar glada minnen i sinnet hos både elever och lärare.

__wf_reserverad_ärva

Idrottshögskolans tävlingscenter

Raseborg

Idrottshögskolans tävlingscenter
Raseborg

Bågskytte, väggklättring, kinball, inomhuscurling, pickleball, frisbeegolf, lägre-OS... I tävlingscentret kan du organisera en minnesvärd lägerskola. Ett inspirerande, flexibelt och mångsidigt program erbjuder upplevelser för alla.

Läs mer och be om en offert!

__wf_reserverad_ärva

Ilolan Farm turism

Metsäkansa

Ilolan Farm turism
Metsäkansa

Ilola Farm Tourism är en fungerande gård med ekologiskt odlade fält och Aberdeen Angus nötkreatur, får och andra gårdsboskap. Vår gård driver också Ilolan Ridskola godkänd av SRL, som har ett dussin hästar/ponnyer totalt.

Gårdsturism har funnits på vår gård sedan 1983, och det har också funnits många lägerskolor under årtiondena.

Vi använder lokala råvaror för matlagning, vilket innebär att lägren oftast har pensionat. Det finns boende på huvudgården året runt i 3 olika byggnader med totalt 40 bäddar: Gästrummet, den gamla gårdens huvudbyggnad och Wanha stationshus, varav vid Wanhalla station finns matställen nere samt en del aktiviteter som bakning etc. Det finns också grillstugor på gården och Metsäkansen Lada, där olika sammankomster och program kan ordnas på sommaren. Country Escape Ilola-spelet har just öppnats vid årsskiftet för Forstkansans Naveta.

Olika program/tillhörande aktiviteter finns tillgängliga på plats, men vi har också en skogstuga en kort bit från vår gård, där du kan åka på en skogstur med dina vänner, inom ett par kilometer kan du hitta en badplats och alpacka gårdsbesök är också framgångsrika i vår by. Du kan besöka Forstkansans kyrka en kilometer bort, vi kan också komma för att ha konfessionsläger. Ett annat komplex av gårdar i Pietola, en kilometer bort, har också en bit av Metsäkansas byhistoria, som kan kännas i termer av händelserna 1918.

Lägerskolans elever har också möjlighet att besöka närområdet, t.ex. Visavuori, Rapola slottsrygg, Fotbollsmuseum, Lokmuseet.

Vi ligger vid korsningen mellan motorvägar 3 och 9 i Konho, ett par minuter från avfart 33, en halvtimme från Tammerfors och Tavastehus, ett par timmars bilresa från Helsingfors/Turu/Lah/Jyväskylä Vårt servicespråk är engelska

__wf_reserverad_ärva

Kisakallio idrottspark

Lojo

Kisakallio idrottspark
Lojo
__wf_reserverad_ärva

Koivuniemen Herrans gård

Merikarvia

Koivuniemen Herrans gård
Merikarvia

Upplevelseguidat, lärorikt Landeaskö paket; komjölkning, älvkajakpaddling och rökbastu.

__wf_reserverad_ärva

Koli Freetime

Koli

Koli Freetime
Koli

Koli Freetime erbjuder en varm och hemtrevlig atmosfär för lägerskolor. Bekvämt boende, god hemlagad mat tillagad i ditt eget kök och gott om utrymme att koppla av. Precis runt hörnet ligger Koli nationalpark, där du kan uppleva Finlands vackraste nationallandskap, Kolis underbara natur- och kulturhistoria. Genom att dra nytta av Kolis omfattande vandringsled får du lära känna nationalparkens fantastiska natur.

Koli och dess omgivningar erbjuder också mer aktiva utgifter, t.ex.

 • grottäventyr
 • forsränning
 • Skidåkning och skidåkning
 • snöskohuskyrides

Förutom aktiviteter och aktiviteter som erbjuds av naturen erbjuder vi dig:

 • boendealternativ från rumsboende till olika lägenheter och stugor.
 • möjlighet till mångsidiga självstyrda utomhusaktiviteter eller guidad träning
 • en strandbastu och bad i en pudaswetisk sjö (öppen på vintern)
 • prisvärda totallösningar som passar lägerskolornas budget
__wf_reserverad_ärva

Korpirauhan lägercenter

Välsignelse

Korpirauhan lägercenter
Välsignelse

Korpirauha Camp Center i Sjundeå erbjuder en underbar miljö för både lägerskolor och andra evenemang i naturens lugn vid sjön.

Lägercentret har boende av god kvalitet för ca 80 personer, mat-, mötes- och bastuanläggningar, utomhuslekutrustning och kanoter samt en miljö för vandring i naturreservatet.

Lägercentrets kök framkallar god mat för gruppen från morgon till kväll. Campingtak i den närliggande skogen har möjlighet att organisera ett friluftsläger för ännu större grupper. Lägercentret Korpirauha, som är omgivet av skogen, är lämpligt för många typer av lägeranvändning under hela året.

Välkommen att utforska!

__wf_reserverad_ärva

Kuortaneen idrottspark

Kuortaner

Kuortaneen idrottspark
Kuortaner

Glädjefyllda aktiviteter och sportaktiviteter under professionell vägledning och varierade faciliteter.

__wf_reserverad_ärva

Kyyjärvi Camping

Kyyjärvi

Kyyjärvi Camping
Kyyjärvi

Kyyjärvi Camping är en turist- och kulturattraktion i norra Mellersta Finland. Mitt i naturen erbjuder vi en spektakulär miljö för en unik sommarsemester. Cämppäris poppoo inbjuder dig att njuta av den finska familjen, välkommen till vår by.

__wf_reserverad_ärva

Lohiranta lägercenter

Lojo

Lohiranta lägercenter
Lojo

Lohiranta Camp Center i Lojo erbjuder en underbar miljö för lägerskolor och skolgruppdagar bara en timme från Helsingfors.Det stämningsfulla boendet rymmer 45 gäster åt gången och lägercentrumets omgivningar gör det möjligt för större grupper att samlas eller tillbringa en aktiv dag med bastu. Lägerpaket inkluderar alltid helpension.

__wf_reserverad_ärva

Lägerskola Metsä

Nådendal

Lägerskola Metsä
Nådendal

Lägerskolor i unika landskap i Åbo skärgård. Lägerskolan Metsäjärvi-programmet kan innehålla en spännande sjöräddningsövning, hantverkskunskaper som utvecklar handfärdigheter, en brandbekämpningsövning som drivs av lågor, en äventyrlig vattenkorsning med ett självtillverkat verktyg, en användbar första hjälpen-kurs, en populär geocachesökning, en svindlande klippnedstigning och en pedagogisk miljöskola. Och till och med folklore, och också en touch av skärgårdens historia.

Varje kväll anordnas förutom bastu, bad och kuddbad ett program som våra instruktörer anordnar med lägereld, vilket ibland kan vara överraskande med knäckor och stickflaskor. Roliga spel, spel, tävlingar och berättelser ingår också i både längre och kortare lägerskolveckor, liksom båtliv.

På lägerskolan har vi instruktörer och elever alltid roligt och bekvämt tillsammans. Äventyr och upplevelser omgiven av skärgårdens natur stärker‎ryhmähenkeä och självkänsla. Samtidigt lär vi oss vad!

__wf_reserverad_ärva

Lägerskola i Estland

estland

Lägerskola i Estland
estland

Upplev läsårets fulla glöd på en lägerskola i Estland!

Estland erbjuder lägerskolbarn olika och intressanta destinationer att åka på utflykter i naturen, att träna i äventyrs- och vattenparker, att utforska historiska slott, fästningar och herrgårdar, att delta i workshops och samtidigt bekanta sig med en ny kultur.

Målen inkluderar:

 • Tallinn
 • Norra och östra Estland
 • Västra Estland
 • Södra Estland

Oförglömlig lägerskola utomlands, bara ett stenkast från Finland! Utforska färdiga alternativ eller så skräddarsyr vi en lägerskolresa bara för din klass.

__wf_reserverad_ärva

Naturskola Tikankolo

Borstkraft

Naturskola Tikankolo
Borstkraft

Naturskolan Tikankolo stöder och verkar i arbetsuppgifterna för miljö- och naturverksamhet, miljöutbildning och hållbar utveckling. Tjänster är tillgängliga från några timmar till natur- och lägerskoldagar som varar en eller flera dagar.

Syftet med Tikankolo Nature School är att stödja den ökande miljömedvetenhet som krävs för framtiden. Den vägledande tanken bakom innehållet i aktiviteten är tillhandahållandet av känslomässigt påverkande, positiva naturupplevelser på ett funktionellt sätt som passar varje åldersgrupp och överföring av naturvärden genom detta.

Jag har en magisterexamen i pedagogik och jag har arbetat som klassrumslärare sedan 1989. År 2019 avslutade jag en specialistexamen i miljöpedagogik vid Finlands miljöinstitut, Sikli.

Som entreprenör på Naturskolan Tikankolo samarbetar jag med entreprenören på Pitkäjärvi fritidscenter som ligger i Kokemäki vid Pitkäjärvis strand. Denna plats ger en utmärkt miljö för lägerdagar och skola. Om själva det naturorienterade programmet och dess innehåll.

På uppdrag av Pitkäjärvi fritidscenter finns det många möjligheter till natur- och idrottsaktiviteter.

__wf_reserverad_ärva

Peräpopoljola universitet

Torneå

Peräpopoljola universitet
Torneå

Perä-Pohjolan College ligger i omedelbar närhet av den svenska gränsen, vid stranden av Tornion å. Högskolans vackra miljö skapar en bra miljö för att organisera en minnesvärd lägerskola på hösten, vintern och våren. Vi är managementproffs med mer än 40 års erfarenhet. Vi skapar ett lägerskolepaket fullt av aktiviteter för er grupp utifrån era önskemål. Kom, se och upplev!

__wf_reserverad_ärva

Pörkenäs lägercenter

Jakobstad

Pörkenäs lägercenter
Jakobstad

Vi ordnar ett skräddarsytt program för dig! Teambuilding med vildmarksguide, Nanoq Arctic Museum et al.

__wf_reserverad_ärva

Riihon Gästhus

Keuruu

Riihon Gästhus
Keuruu

Riihon Majatalo ligger i Keuruu, Mellersta Finland, vid stranden av sjön Riihijärvi. Vi har en lång tradition av att organisera läger för barn och ungdomar. Riihon Majatalo verkade tidigare under namnet Riihon Camp Center, som startade sin verksamhet 1994.

På Riihon Guesthouse kan du njuta av lägerskolan med din egen grupp. Under lägerskolor har vi inga andra gäster, så alla anläggningar är ockuperade av campare. Detta garanterar dig också din egen fred när andra grupper inte stör. Riihon Majatalo är högt berömt för sina funktionella faciliteter, speciella värdshusanda och naturligtvis god mat. Vi bakar varje dag. Vi försöker köpa alla råvaror från så nära och välbekanta producenter som möjligt. Boende sker i två olika byggnader, som ligger på samma innergård. Det finns sängar för 45 personer. Boende sker i rum för 2 till 9 personer. Det finns två bastur till ditt förfogande, så nästan hela lägret rymmer bastu och bad på en gång.

Det finns många aktiviteter på gården. Våra partners erbjuder en mängd olika program, inklusive ett besök på en mjölkgård, rökbastu, vildmarksguide med aktiviteter, trollkarlar, fyrverkerier, Himmaanhuipu observationstorn, Ähtäri djurpark cirka 45 minuter bort och berättaren leder fantasin genom sina program. Riihon Majatalo ligger förvånansvärt nära, eftersom det är drygt en timme till Tammerfors och en timme till Jyväskylä.

Riihon Majatalo erbjuder ett äventyr i lugnet på landsbygden mitt i vild natur. Du kommer att njuta av dig själv, lära dig och njuta av dig själv!

__wf_reserverad_ärva

Saima Geoparks lägerskola

Villmanstrand

Saima Geoparks lägerskola
Villmanstrand

På lägerskolan Saimaa Geopark lär eleverna sig om geologi, natur, skog och historia, samtidigt som de njuter av trevliga aktiviteter. På lägerskolan får du lära känna efterdyningarna av istiden på Saimen, naturens och skogarnas betydelse för Finland samt regionens kultur- och militärhistoria. Lägerskolan ligger i Villmanstrand, Saima, en gammal plats i Unescos globala geopark.

__wf_reserverad_ärva

Santasport Lapin idrottsinstitut

Rovaniemi

Santasport Lapin idrottsinstitut
Rovaniemi

Den unika miljön på Santasport Lapin Sports College, omgiven av naturen i Ounasvaara, erbjuder fantastiska möjligheter för en lägerskola! Otaliga sportmöjligheter, både inomhus och utomhus under hela året, garanterar oförglömliga upplevelser och en fantastisk inlärningsmiljö.

Förutom en mängd olika guidade aktiviteter erbjuder vi boendealternativ av hög kvalitet, vår egen restaurang och professionella instruktörer, så ett fullservicepaket är enkelt att implementera. Vi lägger särskild vikt vid en känsla av gemenskap, säkerhet och olika inlärningsupplevelser.

Tack vare Santasports läge, bara några kilometer från centrum av Rovaniemi, är det enkelt att lägga till kulturella attraktioner som Arktikumin, Pilkke eller Korundi till lägerskolans program. Oavsett årstid ligger Santa Claus Village i polcirkeln bara 15 minuters bilresa bort.

Välkommen till Santasport för att fira en glad lägerskola! Kontakta oss så designar vi ett program som passar dig!

__wf_reserverad_ärva

Semesteranläggningar (resorter) i Pukkila

Visovesi

Semesteranläggningar (resorter) i Pukkila
Visovesi

Semesterorten Pukkila — närmare äventyret!

Anläggningen Pukkila ligger vid stranden av sjön Ruuhijärvi, vid sidan av Helvetinjärvi nationalpark. Vild anda, äventyr, lagbindning. Vi skräddarsyr lägerskolan efter dina önskemål från ett brett utbud av program. Anläggningen erbjuder modernt boende med bekvämligheter och aktiviteter. Om du verkligen vill ha äventyr kan du bo i Birkalands största stuga eller ta en nattutflykt till nationalparken med tält. Läs mer på hemsidan!

__wf_reserverad_ärva

Skärgårdsskolan Saaristokoulu

Houtskär

Skärgårdsskolan Saaristokoulu
Houtskär

Skärgårdsskolan är ett kurscenter i Houtskär som erbjuder skräddarsydda lägerskolor i en fantastisk miljö. Vi erbjuder bland annat besök på skärgårdsmuseet, båttur, skogspromenad med fältlunch, besök på fårgård, fiske, bastu, god mat och skärgårdsidyll.

Skärgårdsskolan har plats för upp till 150 personer och många olika salar som kan användas för undervisning eller andra aktiviteter. Hör av dig så diskuterar vi mer.

Skärgårdsskolan är ett kurscenter i Houtskar som erbjuder skräddarsydda lägerskolor i en fantastisk miljö. Vi erbjuder bland annat ett besök på skärgårdsmuseet, en båttur, en skogstur med fältlunch, besök på en fårgård, fiske, bastu, god mat och en vacker skärgårdsidyll.

Skärgårdsskolan har plats för upp till 150 personer och flera olika salar som kan användas för undervisning eller andra aktiviteter.

Kontakta oss så pratar vi mer.

👇👇👇
Tfn 040 561 8278skargardsskolan.hkf@gmail.com

__wf_reserverad_ärva

Solvala idrottshögskola

Esbo

Solvala idrottshögskola
Esbo

Solvala idrottsinstitutionerSolvala idrottsinstitut — lägerskolor med rörelseglädje i Esbo Noux!

Vi ordnar allt från aktivitetsdagar till flerdagars lägerskolor året runt. Lägerskolorna inkluderar helpension med logi samt ledarledda aktiviteter. Vi skräddarsyr även paket efter era önskemål. Vi är ett svenskspråkigt idrottsinstitut och alla aktiviteter och tjänster kan erhållas på svenska, finska eller engelska. Våra idrottsledare deltar aktivt i lägerskolorna och leder aktiviteterna. Våra mest populära aktiviteter inkluderar kanotpaddling, bågskytte och olika sportaktiviteter.

Läs mer: www.folkhalsan.fi/idrottslagsskola

Solvalla idrottsstudioSolvala idrottshögskola - fysiska lägerskolor i Nuuksio, Esbo! Vi har möjlighet att organisera från en dags aktivitetsdagar till flera dagars läger under hela året. Lägerskolor inkluderar helpension med boende samt guidade aktiviteter. Vi tillverkar även skräddarsydda paket enligt kundens önskemål.

Vi är en svenskspråkig idrottsskola och alla aktiviteter och tjänster finns på svenska, finska eller engelska. Våra idrottsrådgivare är aktivt involverade i lägerskolor för att vägleda aktiviteter. De mest populära aktiviteterna är kanotpaddling, bågskytte och olika fysiska aktiviteter.

Läs mer: www.folkhalsan.fi/sv/idrottslägerskola

__wf_reserverad_ärva

Suomen Latu Kiilopää

Saariselkä

Suomen Latu Kiilopää
Saariselkä

Bo bredvid en nationalpark, ät gott, koppla av i en rökbastu och gå ut i fjället!

__wf_reserverad_ärva

Tanhuvaara idrottshögskola & idrottsanläggning

Nyslott

Tanhuvaara idrottshögskola & idrottsanläggning
Nyslott

Tanhuvaara Sport Resort erbjuder tjänster för aktiva semesterfirare och fritidsresenärer, och Tanhuvaara idrottsinstitut erbjuder en högkvalitativ miljö för idrottare och idrottsstuderande i Nyslott i det vackra sjölandskapet i östra Finland.

__wf_reserverad_ärva

Ungdomscenter Villa Elba

Karleby

Ungdomscenter Villa Elba
Karleby

Autentiska stunder på Villa Elba

Vi välkomnar varmt Ungdomscentret Villa Elba för att njuta av marina äventyr! Villa Elba är en fullserviceplats där du kan få det program, boende och restauranger som passar dina behov.

__wf_reserverad_ärva

Ungdomscentret Ankkapurha

Anjala

Ungdomscentret Ankkapurha
Anjala

Den historiska miljön i Ankkapurha-området och floden Kymi, som rinner bredvid det, ger ungdomscentret Anjala dess särdrag. På innergården i centrum smälter det nya och det gamla på lämpligt sätt, som i det guidade programutbudet, som kombinerar äventyr, historia och natur. De guidade programmen fokuserar på Kymijoki och dess omgivning, Anjalas kulturhistoria, äventyrsundervisningsmetoder, drama och hållbara livsstilar. Anjala erbjuder boende för 140 personer.

__wf_reserverad_ärva

Ungdomscentret Hyvärilä

Nurmes

Ungdomscentret Hyvärilä
Nurmes

Vi bygger lägerskolor ur ett inlärningsperspektiv och uppmuntrar eleverna att tro på sina egna förmågor. Det viktiga är att alla får påverka programmet. Vi skapar programmet tillsammans med klassens elever, läraren och ungdomsvärdinnan i Hyvärilä. Hyvärilä är en av de mest populära lägerskolorna i Finland. Extremt varierade aktiviteter inomhus och utomhus är våra styrkor. Vår gård är full av saker att göra, men vi kan snabbt ta oss till Koli nationallandskap eller forsränning till Ruuna vandringsområde.

Våra hörnstenar: -säkerhet och utbildning-överkomliga priser (vi är ett av de tio ungdomscentralerna i Finland) -nolltolerans mot diskriminering och mobbning -miljöansvar-erfarenhet året runt tillsammans.


hyvarila@nurmes.fi

__wf_reserverad_ärva

Ungdomscentret Marttinen

Strömmar

Ungdomscentret Marttinen
Strömmar

Ungdomscentret Marttiens lägerskolor fokuserar på miljö-, äventyrs- och kulturarvsutbildning. På så sätt strävar vi efter att inspirera till uppskattning av tradition, stärka relationen till naturen och stödja utvecklingen av ungdomars identitet.

Marttiens egna ungdomsarbetare eller våra samarbetspartners med stark yrkesskicklighet fungerar som instruktörer. Marttinen är en av tio nationella ungdomscentraler som undervisnings- och kulturministeriet stödjer och övervakar. Vårt grundläggande uppdrag är att stödja ungdomars tillväxt och utveckling. Genom pedagogisk kompetens och funktionella metoder får ungdomar användbara erfarenheter av oss i att arbeta ensamma och i grupp. Att bygga en gemensam anda, lösa ett problem med gruppen och övervinna sig själv är några av de unika saker vi strävar efter. Läs mer på hemsidan!

__wf_reserverad_ärva

Ungdomscentret Metsäskaro

Järnrisk

Ungdomscentret Metsäskaro
Järnrisk

Legendariska triumfutmaningar på Metsis året runt!

__wf_reserverad_ärva

Ungdomscentret Piispala

Kannonkoski

Ungdomscentret Piispala
Kannonkoski

Välkommen till Finlands populäraste lägerskola under alla årstider!

__wf_reserverad_ärva

Ungdomscentret Vasatokka

Inari

Ungdomscentret Vasatokka
Inari

Omgiven av arktisk natur och samisk kultur, förtrollar Vasatokka varje lägerstudent.

__wf_reserverad_ärva

Ähtäri djurpark

Ähtäri

Ähtäri djurpark
Ähtäri

Mångsidiga upplevelser, äventyr och NaturenÄe. Ähtäri Zoo är hem för hotade isopandas.

Experiment

Ähtäri Zoo och Zoo Farm. Det finns mer än 50 djurarter på Ähtäri Zoo.

Äta

Läcker, hälsosam och skräddarsydd för barn, Messibuffet håller hungern i schack och krönar en trevlig dag.

Äventyr och rörelse

Zoo Tour, Pandahus och gård. Dessutom ett spa, bowling, Flowpark eller funktionella program - välj efter eget tycke.

Lära

Super populära djurguider dagligen.

__wf_reserverad_ärva

Östra lägerskolan

Ilomantsi

Östra lägerskolan
Ilomantsi

Upplev östlig natur när den är som mest autentisk!

Fullservice lägerskolans program i Ilomantsi. Välkomna!

Lägerskolcentraler

Kolla våra medlemscentraler här och hitta lägerskolecentralet närmast dig! Alla våra medlemmar erbjuder boende, måltider och programtjänster för lägerskolegrupper.