Pohjoismainen leirikoulutapaaminen Norjassa 31.7.-4.8.2017

Tervetuloa Pohjoismaiseen leirikoulutapaamiseen Norjaan 31.7. - 4.8.2017

Ensi kesän Pohjoismainen leirikoulutapaaminen on Gudbrandsdalin leirikoulukeskuksessa Fagerhöyssä. Leirikoulukeskus on Norjan leirikouluyhdistyksen jäsen ja se sijaitsee 50 km Lillehammarin pohjoispuolella. Tarkempia tietoja saat verkkosivulta: www.fagerhoi.no

Leirikoulutapaamisen ohjelmassa on mm. vierailu Maihaugenin Ulkoilmamuseossa, tunturiretki, jossa tutustutaan Norjan tunturiluontoon, kulttuuriin ja tapoihin. Ohjelmassa on myös melontaa. Maastopyörien käyttö ja suunnistus kuuluvat myös aktiviteetteihin.

Lähetämme tarkan ohjelman hintatietoineen niille, jotka ovat kiinnostuneet lähtemään mukaan. Järjestämme yhteiskuljetuksen perille Helsingistä Tukholman kautta omilla autoilla.

Jos olet kiinnostunut, ilmoita pikaisesti: sly@suokki.fi

Velkommen til Nordisk Leirskolesamling på Gudbrandsdal Leirskole, Fagerhöy 31.7. - 4.8. 2017

Programmet omfatter guidet omvisning på Friluftsmusèet på Maihaugen. Leirskoleaktviteter tilpasset alle: Fjelltur med innhold av norsk kultur og tradisjon og kanopadling Norge Rundt. Peer Gynt-spelet ved Gålåvatnet. Det blir også fritid, der er for eksempel kan pröve badetemperaturen i "Norgesvannet".Vi bruker i leirskolesammenheng blant annet terrengsykkel og orientering.

Se mer fra hjemmesiden: www.fagerhoi.no

Tervetuloa!

Pohjoismainen leirikouluneuvosto (NLR)

Nordisk lägerskolråd

Takaisin