Opettajailtama Suomenlinnassa 28.2.

Tule tutustumaan talviseen Suomenlinnaan ja kuulemaan koululaisille suunnatusta, monipuolisesta ohjelmatarjonnasta. Ohjelma aloitetaan piristävällä ulkoilulla miniopastuksen merkeissä. Kävelyn jälkeen kuullaan koululaisryhmille suunnattusta ohjelmatarjonnasta.

Tule tutustumaan talviseen Suomenlinnan merilinnoitukseen ja kuulemaan koululaisille suunnatusta ohjelmatarjonnasta torstaina 28.2.2019 kello 16.15-18.00.

Ohjelma aloitetaan piristävällä ulkoilulla miniopastuksen ja iPadisuunnistukseen tutustumisen merkeissä. Virkistävän kävelyn jälkeen saavutaan Suomenlinnakeskukselle, jossa on luvassa tutustumista Suomenlinna-museoon ja koululaisryhmille suunnattuun, monipuoliseen ohjelmatarjontaan. Tilaisuuteen tuo historian havinaa 1700-luvun Viaporista Suomenlinnan seikkailukierrokselta tuttu hahmo.

Tilaisuudessa on tarjolla pientä suolaista ja makeaa iltapalatarjoilua. Tilaisuudessa kuullaan Unescon maailmanperintökohteen isännän Suomenlinnan hoitokunnan tervehdys ja esitellään Ehrensvärd-seuran ja Hostel Suomenlinnan koululaisryhmille suunnattua ohjelmatarjontaa.

Aikataulu:
Lautta lähtee Kauppatorilta kello 16.00.
Miniopastus alkaa lauttarannasta noin kello 16.15.
Tilaisuus päätetään siten, että ehdimme kello 18.20
lähtevään lauttaan.

Varustautuminen:
Ulkoiluun sopiva vaatetus ja hyvät jalkineet.

Ilmoittauduthan ennakkoon
osoitteeseen sly@suokki.fi viimeistään 22.2.2019.

Tiedustelut tilaisuudesta:
Hostel Suomenlinna, 045 343 8488, sly@suokki.fi

Takaisin